Palvelut

Laserleikkaus

Laserleikkaus on nykyajan standardimenetelmä lähes kaikkien metallien leikkaukseen. Sillä päästään hyvin tarkkaan leikkausjälkeen. Kappaleet voidaan piirrottaa, merkata tai rei’ittää kierteitä vaille valmiiksi. Kaikissa jatkotyö- ja kokoonpanovaiheissa tarkka ja siisti laserleikkausjälki nopeuttaa ja helpottaa edullisen ja edustavan lopputuotteen valmistusta.

Lue lisää

Vesileikkaus

Vesisuihkuleikkaus soveltuu lähes kaikkien materiaalien leikkaamiseen. Menetelmä ei aiheuta korkeista lämpötiloista johtuvia muodon muutoksia tai muita lämpövaurioita leikattavaan kappaleeseen. Tällä menetelmällä voidaan valmistaa erittäin vaikeita muotoja tai pieniä reikiä paksuihinkin materiaaleihin.

Lue lisää

Polttoleikkaus

Rautametallien muotoon leikkaamiseen käy hyvin myös perinteinen polttoleikkaus happi-propaanimenetelmällä. Konekantamme mahdollistaa vaativien hitsausviisteiden leikkaamisen.Hyvän polttoleikkauslaadun takaamiseksi sinkopuhdistamme levyt aina ennen leikkausta.

Lue lisää

Plasmaleikkaus

Plasmaleikkaus perustuu railon sulattamiseen kappaleeseen. Leikattavasta materiaalista riippuen tämä voi olla se oikea tapa. 3D-leikkauspäällä saamme aikaiseksi suorat leikkauspinnat sekä vaativat muotoviisteet. Koneemme voi valmiiksi merkata kappaleeseen reikien ja aukkojen paikat ja esimerkiksi taivutuslinjat.

Lue lisää

Särmäys

Tarvittaessa myös särmäämme leikkaamamme kappaleet. Olipa kyseessä paljon puristusvoimaa tarvitsevat kappaleet tai tarkkuustyötä vaativat pienemmät kappaleet, meiltä löytyvät sopivat koneet ja vaadittava osaaminen.

Lue lisää

Putkilaserleikkaus

Putki- ja profiilirakenteiden valmistaminen on helppoa ja tuottavaa putkilaserilla. Joustavien ohjelmistojen ansiosta raaka-aine käytetään taloudellisesti ja leikkaaminen on tehokasta. Kappale saadaan leikattua yhdellä asetuksella kerralla valmiiksi tuotteeksi. Putkien ja profiilien sisäiset jännitykset ovat parhaiten hallittavissa laserleikkaamalla.

Lue lisää