Olemme asiakkaista aidosti kiinnostuneita

”Myyjän kannattaa aina kuunnella asiakasta tarkalla korvalla.” Näin kiteyttää yksi SVL Groupin nykyisistä neljästä pääosakkaasta, myyntijohtaja Jose Salmijärvi.

Vedellä voi leikata melkein mitä vain

SVL Group palvelee asiakkaitaan kaikilla leikkausmenetelmillä ja tarjoaa aina kokonaistaloudellisesti järkevimmän ratkaisun. Menetelmissä ja niiden soveltuvuudessa on eroja. Mitä on vesileikkaus ja mitkä ovat sen vahvuudet?

Palvelemme laajaa asiakaskuntaa – ketään ei jätetä pulaan 

SVL Group on toiminut pian kahdeksan kuukautta uusien omistajien vetämänä. Henkilökuntaan kuuluneet Erno Sivonen, Jose Salmijärvi sekä Arttu ja Atte Antila ostivat yrityksen 28.2.2023 solmitulla kaupalla. Miltä alkutaival on tuntunut ja miten toimitusjohtaja Erno Sivonen katsoo tulevaisuuteen?  ”Kiitos, oikein hyvältä on tuntunut. SVL Groupilla on pitkät perinteet ja osaava henkilökunta, joten muutos on tapahtunut erittäin… Read more »

Leikataan, mutta millä menetelmällä 

SVL Group tarjoaa aihioleikkausta kaikilla menetelmillä: vesileikkaus, laser- ja putkilaserleikkaus, plasmaleikkaus ja polttoleikkaus. Yhtiöryhmässä on viisi yksikköä ja erittäin mittava konekanta. Täytyykö asiakkaan sitten tietää, mihin yksikköön ottaa missäkin tarpeessa yhteyttä ja millä menetelmällä leikataan?   Ei tarvitse. Asiakas voi asioida haluamassaan yksikössä ja saa aina tarvitsemansa palvelun. Myöskään soveltuvinta tai kustannustehokkainta leikkausmenetelmää ei ole tarpeen… Read more »

SVL Group saa uudet omistajat – ”Yritys on erinomaisessa kasvuvauhdissa” 

SVL Groupin toimiva johto on ostanut Suomen Vesileikkaus -konsernin koko osakekannan. Omistus siirtyi 28. helmikuuta 2023 tehdyssä kaupassa Arttu Antilalle, Atte Antilalle, Jose Salmijärvelle ja Erno Sivoselle.   Myyjinä kaupassa olivat yrityksen perustajat Pasi Ruuska ja Jori Antila. Myyjät jäävät yrityksen palvelukseen sovitun siirtymäkauden ajaksi.  Omistajanvaihdoksella vahvistetaan edelleen yrityksen kehitystä ja varmistetaan siten osaltaan vakaa ja… Read more »

Laserleikkaajaksi koulun penkiltä 

Riihimäellä varttunut Miikka Kankaantähti kasvoi laserleikkaajan ammattiin suoraan koulun penkiltä. Yläkoulun yhdeksännen luokan TET-harjoittelujaksolla aloitteleva metallimies sai harjoittelupaikan kotikaupungin maineikkaasta laserleikkausyrityksestä ProLaserista. Työ tuntui niin mieluisalta, että nuori mies jatkoi samassa paikassa kesätyöntekijänä myös seuraavina kolmena vuonna.   ”Nyt tuota kesää on jatkunut jo kuusi ja puoli vuotta”, kertoo 25-vuotias laserleikkaaja vuosikymmen myöhemmin.   Miikan työpäivät SVL Groupin Riihimäen toimipisteessä ProLaserilla… Read more »

Suomen pitkäikäisimpiä laserleikkausyksikköjä 

SVL Groupin Riihimäen toimipiste Prolaser palvelee monipuolisesti eteläsuomalaista kone- ja laiterakennus sekä rakennusalaa.   Elettiin 1980-luvun viimeistä villiä vuotta.    Itä-Suomesta lähti reissuun joukko innostuneita ja rohkeita teekkareita. Heillä oli hallussaan uusin tekniikka, ja kohteena Riihimäki.   Kaupungin sijainti oli strategisesti erinomainen teekkareiden tulevaa yritystä ajatellen: se perustettaisiin uuden laserleikkuutekniikan- ja koneen ympärille.   Prolaser-nimiseksi kastetun yrityksen vetäjät ja… Read more »

Metallialalla riittää työtä

SVL Group Keuruun vuorovastaavaksi noussut Eetu Vuorenmaa nauttii haasteista.    Keuruun toimipisteen laserleikkaaja ja vuorovastaava Eetu Vuorenmaa on kasvanut SVL Groupin riveihin opiskeluajoista asti.   Ennen valmistumistaan koneistajaksi Mäntän seudun koulutuskeskuksesta vuonna 2015, Keuruulta kotoisin oleva mies oli ottanut tuntumaa Suomen Vesileikkaukseen jo työharjoitteluiden ja kesätöiden myötä.   ”Kuljin kouluun Mänttään bussilla kolmekymmentä kilometriä suuntaansa. Olikin mukavaa, että… Read more »

SVL Group ponnisti Keuruulta Suomen suurimmaksi aihioleikkaajaksi 

Musta teräs leikkautuu SVL Groupin alkuperäisessä toimipisteessä Keuruulla tehokkaasti ja toimitusvarmasti.   SVL Groupin Keuruun toimipiste on koko yritysryhmän veturi ja lähtöpiste. Vuonna 2000 perustetun vesisuihkuleikkausliiketoiminnan ympärille on sittemmin kasvanut Suomen suurin metallin leikkaamiseen erikoistunut konserni.   Suomen Vesileikkaus syntyi erinäisten vaiheiden kautta Suomen ensimmäisen laserkoulutusprojektin liikkeellepanemana, jossa yrityksen nykyinen toimitusjohtaja Jori Antila toimi projektin vetäjänä.    Kysyntää… Read more »